0049 1712695767 info@dykstra-academy.nl

Annuleringsvoorwaarden opleidingen

Inschrijving en betaling
Inschrijving gaat via het formulier op de website. Je ontvangt na uiterlijk drie werkdagen een bevestiging per mail. Vanaf dat moment geldt de inschrijving als deelnemer van een van de drie opleidingen.

De factuur voor de opleiding ontvang je binnen 2 weken na de aanmelding. De factuur dien je binnen 2 weken na de factuurdatum te voldoen en in elk geval voor aanvang van de opleiding. In overleg is gespreide betaling mogelijk. Neem hiervoor apart contact op. Alle opleidingen vallen onder ‘scholing’ en zijn daarom vrijgesteld van btw.

Annulering:

  • 4 weken van te voren: betaal je 25% van de opleidingskosten
  • 3 weken van te voren: betaal je 50% van de opleidingskosten
  • 2 weken van te voren: 75% van de opleidingskosten
  • één week van te voren: 100 % van de opleidingskosten
  • Mocht je binnen 5 dagen of korter voor de opleidingsdag je afmelden omdat je ziek bent of om een andere urgente reden, dan kun je de betreffende dag inhalen. Op de inhaaldag worden de kosten voor de locatie en het eten dan wel bij je in rekening gebracht.
  • Als de (eerste) trainingsdag al heeft plaatsgevonden, is annulering niet meer mogelijk.

Opleidingsdag inhalen
Je kunt altijd een opleidingsdag inhalen, mits je dit van tevoren zelf per e-mail bij het secretariaat aanvraagt. Deze aanvraag dien je binnen een maand na de laatste opleidingsdag van jouw opleiding te mailen. Dan bekijken we samen wat een geschikt moment is om de opleidingsdag of het opleidingsblok in te halen. In totaal kun je maximaal 2 opleidingsdagen inhalen. Indien je korter dan een week voor de opleidingsdag je afmeldt, dien je voor het inhalen van een opleidingsdag een bedrag van 50,00 per dag te betalen vanwege de kosten van de locatie en de lunch.

Afgelasten van de opleiding
Mocht een opleiding niet door kunnen gaan door bijvoorbeeld te weinig deelnemers, door ziekte of door de huidige coronasituatie of andere onvoorziene omstandigheden, dan heb je recht op de volledige teruggaaf van het betaalde cursusgeld. Dit bedrag ontvang je binnen 3 weken.

Wanneer we vanwege de coronamaatregelen het eerste blok niet kunnen starten, dan begint de opleiding in het huidige tweede blok. De planning van een nieuw blok aan opleidingsdagen volgt dan zo spoedig mogelijk.

Contact

Postadres:
Graf von Stauffenberg Strasse 2
48432 Rheine, Deutschland

0049 1712695767

info@dykstra-academy.nl