De opleidingen in coronatijd

Tijdens de opleidingsdagen houden we uiteraard ons aan de regels van het RIVM. Bij de ingang van het pand en bij de entree van de zaal staat desinfectiemiddel.

Het gebouw van People@Places, voorheen UniePlaza, heeft een ventilatiesysteem, waarbij steeds verse lucht wordt aangevoerd. 

Het is geen gerecirculeerde lucht. Ook kunnen ramen open voor extra ventilatie. Zo kunnen we in een veilige en prettige omgeving de opleidingen aanbieden. Als je klachten hebt, blijf dan thuis. We bekijken dan samen welke mogelijkheden er zijn om de opleidingsdag in te halen. Check hier de annuleringsvoorwaarden voor de opleidingen.

Vanaf 25 september 2021 tot minimaal 1 november 2021 dienen wij ons te houden aan de geldende coronamaatregelen.

Dit betekent dat om deel te kunnen nemen aan de opleidingsdagen de deelnemers een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve test niet ouder dan 24 uur aan ons moeten laten zien.

Wij bieden de deelnemers ook de mogelijkheid aan om bij ons op de opleidingslocatie een zelftest te doen op de opleidingsdag zelf. Een QR code is dus niet verplicht. Het testresultaat van de zelftest blijft ‘anoniem’. Medische of privacy gevoelige informatie wordt niet opgeslagen of gedeeld. Als de zelftest negatief is, kan je deelnemen aan de opleidingsdag.

Contact

Postadres:
Karolinenstrasse 5a, Hth 2
20357 Hamburg

0049 1712695767

info@dykstra-academy.nl