De opleidingen in coronatijd

Tijdens de opleidingsdagen houden we uiteraard ons aan de regels van het RIVM. Bij de ingang van het pand en bij de entree van de zaal staat desinfectiemiddel. In het gebouw dient iedereen een mondkapje te dragen. Wanneer je zit, mag deze af. Geef het aan wanneer je je niet prettig voelt bij een situatie.

Natuurlijk houden we 1,5 meter afstand. Dat kan prima, want de zaal is groot, waardoor we voldoende ruimte hebben om te werken. Het gebouw van People@Places, voorheen UniePlaza heeft een ventilatiesysteem, waarbij steeds verse lucht wordt aangevoerd. 

Het is geen gerecirculeerde lucht. Ook kunnen ramen open voor extra ventilatie. Zo kunnen we in een veilige en prettige omgeving toch de opleidingen aanbieden. Als je klachten hebt, blijf dan thuis. We bekijken dan samen welke mogelijkheden er zijn om de opleidingsdag in te halen. Check hier de annuleringsvoorwaarden voor de opleidingen.

De Dykstra Academy houdt zich aan de Duitse COVID-19 regels en ook aan de WHO-regels (World Health Organisation) met betrekking tot deelname aan de opleidingsdagen. Dit betekent: nadat COVID-19 is vastgesteld, moet men tien dagen in quarantaine en daarna drie dagen zonder klachten en symptomen vrij zijn voordat men weer welkom is op de opleidingsdagen.

Contact

Postadres:
Karolinenstrasse 5a, Hth 2
20357 Hamburg

0049 1712695767

info@dykstra-academy.nl