Ik ben Gera de Jong. Ik kom uit het zuiden van Nederland: Noord-Brabant, gemeente Waalwijk om precies te zijn. Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen Geke, Jelle en Sam.

Ik ben energiek, tikkeltje onhandig, creatief. Mijn passies:  mijn gezin, onze Beagle Sjors, zingen, reizen, organiseren van evenementen.
Na mijn opleiding tot psycholoog kwam ik in aanraking met systemisch werk en dan met name familieopstelling. Ik heb mijzelf ingeschreven voor de basisopleiding en daar heb ik de diepe en krachtige werking van systemisch werk mogen ervaren.
Daar is mijn passie voor systemisch werk ontstaan, dus een vervolg op de basisopleiding was logischerwijs de verdieping. De opleiding kind en jongeren heb ik bij Ingrid gedaan. Daar heb ik ontzettend veel aan gehad. Niet alleen qua kennis en toepassing, maar ook voor mijn persoonlijke groei.

Systemisch werk heeft mij alles gebracht. Mijn hart is open gegaan dankzij systemisch werk.
Inmiddels heb ik een goedlopende praktijk waarin ik eigenlijk alleen nog maar systemisch werk met mensen.
Het is een rijkdom om iedere keer, bij iedere cliënt te mogen zien en te ervaren hoe zij na vaak een jarenlange worsteling diep geraakt worden en vrij zijn om hun eigen leven ten volle te kunnen leven.

Meer informatie over mij en mijn activiteiten kun je vinden op mijn website: www.insig-systeemtherapie.nl