0049 1712695767 info@dykstra-academy.nl

Individuele Opstellingen

Individuele Opstellingen

1-op-1 consults met behulp van systemisch werk
Systemisch werk is een krachtige methodiek ontwikkeld door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger. Personen worden hierbij niet als op zichzelf staand ervaren, maar als onderdeel uitmakend van een systeem. De ervaring leert dat systemisch werk een vruchtbare bijdrage levert aan het zichtbaar maken van de dynamiek binnen de systemen waarbinnen we dagelijks leven, zoals relatie, gezin of werk.

Wat
Ik verzorg individuele opstellingen tijdens eenanderhalf à twee uur durend 1-op-1 consult. Tijdens het consult wordt eerst de voornaamste problematiek besproken. Vervolgens wordt de methode van systemisch werk toegepast om inzicht, ruimte en een oplossing te creëren.

Voor wie
De individuele opstellingen zijn bedoeld voor volwassen en jongeren die een vraag hebben. Denk hierbij aan vragen op het gebied van relatie, gezin, zorgen over kinderen, familie, persoonlijke ontwikkeling, gezondheid of werk. Ook kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van hun ouders.

Door wie
Ik ben onder andere systemisch gezins- en kindertherapeut. Ik werk internationaal in Duitsland, Spanje, Rusland, België en Nederland en ben auteur van de boeken: ‘Kind en familielot’ en ‘Familieopstellingen met kinderen en jongeren’‘. In Hamburg heb ik een praktijk waar ik ouders en kinderen in hun individuele en sociale ontwikkeling ondersteun. Ook bied ik hulp en steun aan professionals.

Let op:

2022 geheel volgeboekt

Alle individuele opstellingen zijn inmiddels volgeboekt. Binnenkort volgen de nieuwe data voor 2023.

Data Individuele Opstellingen

Let op: 2022 geheel volgeboekt

Driebergen

Data 2022: 14 en 15 augustus, 5 en 6 september, 18, 19 en 20 september, 3 en 4 oktober, 13, 14 en 15 november, 11, 12 en 13 december. Hier ben ik regelmatig tenminste een of twee keer per maand in de Kinderpraktijk Margriet in het Gezondheidscentrum de Bosrand, Arnhemsebovenweg 285 s.

Hilversum

Data 2022 : 4 september en 2 oktober. Locatie: Praktijk Jong en Krachtig (Kirsten de Jong) Zeverijnstraat 6  (in het Hilversum Business Centre) 1216 GK Hilversum.

Enschede

Op aanvraag.

België

Op aanvraag.

Kosten

De kosten voor een individuele opstelling bedragen € 220,00. Voor het maken van een afspraak en aanvullende informatie kunt u contact opnemen:

Annulering:

Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u een gemaakte afspraak 24 uur van te voren verzetten. Annuleringen op kortere termijn worden in rekening gebracht.

Contact

Postadres:
Karolinenstrasse 5a, Hth 2
20357 Hamburg

0049 1712695767

info@dykstra-academy.nl