Ik ben Jan Meeusen en samen met mijn vrouw Astrid wonen wij in Barendrecht. Wij hebben twee kinderen en twee kleinkinderen. Wij hebben veel ervaring opgedaan met pastoraal werk. In het dagelijks leven heb ik diverse functies vervuld in het facilitaire vak.
Tijdens de NLP opleiding ben ik in aanraking gekomen met familieopstellingen. Omdat ik mij afvroeg welke invloed mijn opvoeding heeft op mijn overtuigingen en gedrag, ben ik de basis- en verdiepingsopleiding gaan doen bij Ingrid. In dit proces heb ik geleerd om eigen verantwoording te nemen en hoe hiermee om te gaan. Verbinding maken met je hoofd, hart en buik maakt je compleet en liefdevol om naar jezelf en de ander te kijken.

In mijn eigen coachingspraktijk maak ik gebruik van tafelopstellingen en zogenaamde grondankers door met placemats of met namen op een A4 op de grond om het beeldend te maken. Dit maakt diepgewortelde patronen zichtbaar. In mijn 1 op 1 coaching begeleid ik mensen om tot heelheid te komen. Het is fijn om Ingrid te ondersteunen bij de opleidingen familieopstellingen en anderen te begeleiden in hun proces.

Meer informatie: http://www.janmeeusencoaching.nl