0049 1712695767 info@dykstra-academy.nl

Ik werk sinds een paar jaar met veel plezier samen met Ingrid Dykstra als coach bij verschillende van haar opleidingen. Daarnaast heb ik een eigen coachingspraktijk in Hilversum, Jong en Krachtig, waar Ingrid samen met mij regelmatig ook individuele opstellingen verzorgt.

Het systemisch werken geeft mij en mijn cliënten inzicht in de onbewuste processen en onzichtbare patronen in het familiesysteem waardoor onbegrepen reactiepatronen zichtbaar worden. Ik laat kinderen, jongeren en ouders graag de rust van het familiesysteem ervaren, wat leidt tot verbinding en persoonlijke groei.

In mijn coachingspraktijk werk ik vaak samen met mijn psychosociale hulphond Guus. Honden leven in het hier en nu, geven pure feedback en houden een eerlijke spiegel voor. Honden kunnen zodoende het zelfinzicht van mensen vergroten.

Naast een post-hbo registeropleiding kinder- en jongerencoach voor professionals heb ik diverse systemische opleidingen bij Ingrid Dykstra voltooid en workshops systemisch werken bij Phoenix opleidingen gevolgd. Ook heb ik een intensief coachingstraject bij Els van Steijn doorlopen om de systemische principes van de Fontein zowel voor mij persoonlijk als bij mijn cliënten in te zetten voor verbinding met jezelf en de ander.

Meer informatie over mij en mijn activiteiten kun je vinden op mijn website: www.jongenkrachtig.nl