0049 1712695767 info@dykstra-academy.nl

Kirsten de Jong

Coach

Ingrid Dykstra over Kirsten de Jong:

Al voor de oprichting van de Dykstra Academy was Kirsten een heel waardevolle coach aan mijn zijde met wie ik graag samenwerkte. Ik ken haar als betrouwbaar en behulpzaam en als iemand die ook vanuit systemisch weten handelt en diepgaand contact maakt met mensen.

Kirsten straalt een onverwoestbaar oer-vertrouwen uit en haar positieve houding werkt aanstekelijk voor ieder die met haar omgaat. Een flinke dosis humor is haar ook niet vreemd.
Ook werken we al lange tijd met succes en inspiratie samen in haar eigen praktijk.

Kirsten staat mee aan de wieg van de Dykstra Academy, ze heeft zich daar met raad en daad voor ingespannen en was daarin ongelooflijk waardevol en van doorslaggevende betekenis voor het huidige succes.  Ik ben er dan ook heel blij mee dat ze naast haar eigen belangrijke werk de tijd vindt om mij organisatorisch zo goed mogelijk te ondersteunen, als coach bij de opleidingen, als creatieve duizendpoot op het meer zakelijke vlak en last but not least, als de deskundige beantwoorden van alle vragen die dagelijks via de mail bij de Academy binnenkomen.

Kortom, in alle opzichten een voltreffer.

Kirsten:

Ik werk sinds een paar jaar met veel plezier samen met Ingrid Dykstra als coach bij verschillende van haar opleidingen. Ook ben ik betrokken bij alle organisatorische activiteiten rondom de opleidingen. Daarnaast heb ik een eigen coachingspraktijk in Hilversum, Jong en Krachtig, waar Ingrid samen met mij regelmatig ook individuele opstellingen verzorgt.

Het systemisch werken geeft mij en mijn cliënten inzicht in de onbewuste processen en onzichtbare patronen in het familiesysteem waardoor onbegrepen reactiepatronen zichtbaar worden. Ik laat kinderen, jongeren en ouders graag de rust van het familiesysteem ervaren, wat leidt tot verbinding en persoonlijke groei.

In mijn coachingspraktijk werk ik vaak samen met mijn psychosociale hulphond Guus. Honden leven in het hier en nu, geven pure feedback en houden een eerlijke spiegel voor. Honden kunnen zodoende het zelfinzicht van mensen vergroten.

Naast een post-hbo registeropleiding kinder- en jongerencoach voor professionals heb ik diverse systemische opleidingen bij Ingrid Dykstra voltooid en workshops systemisch werken bij Phoenix opleidingen gevolgd. Ook heb ik een intensief coachingstraject bij Els van Steijn doorlopen om de systemische principes van de Fontein zowel voor mij persoonlijk als bij mijn cliënten in te zetten voor verbinding met jezelf en de ander.

Contact

Postadres:
Graf von Stauffenberg Strasse 2
48432 Rheine, Deutschland

0049 1712695767

info@dykstra-academy.nl