Ik werk sinds eind jaren ’90 als interim manager bij (internationale) organisaties in uiteenlopende sectoren. In alle functies die ik vervuld heb, heb ik samengewerkt met een veelvoud aan verschillende personen. Sinds 2004 coach en train ik onder andere professionals die een volgende stap in hun carrière gaan maken.

Bij mijn laatste opdrachten gaf ik als lead trainer/coach, bij grote internationale organisaties, meer dan 250 workshops aan professionals en senior management/directie. Gedurende deze workshops komen vooral de persoonlijke ontwikkelingen van de medewerkers aan bod. Deze workshops leid ik altijd op mijn unieke intuïtieve manier, waar sommige mensen expliciet naar vragen bij een volgende keer. In elk geval staan hierbij vaak familieopstellingen/systemisch werken centraal.

Evident is dat ik zelf ook regelmatig trainingen en opleidingen volg zodat ik mijn impact verder kan verhogen tijdens coaching, training en/of masterclasses. Ik ben dan ook verheugd om mij een van de lead coaches van Ingrid te mogen noemen. Eén ding is zeker tijdens mijn workshops/sessies: Ik vraag om interactie en prikkel mensen om tot denken én voelen te komen.

Meer informatie over mij en mijn activiteiten kun je vinden op mijn website: www.dosagecoaching.com