0049 1712695767 info@dykstra-academy.nl
Ik ben Daphne Bes, in het dagelijks leven sinds 2003 sociaal werker bij welzijnsorganisatie DOCK. Na mijn studie Cultuur, Organisatie & Management aan de VU in Amsterdam ben ik 25 jaar geleden gaan werken. Daarnaast ben ik mij gaan verdiepen in het fenomeen geluk.
Ik heb veel gelezen en ben altijd erg benieuwd gebleven naar de invloed van culturele achtergrond op de motivatie, belevingen en ervaringen van mensen in werk en privé. Eigenlijk in het zijn van de mensen in het algemeen.

Ik heb niet alleen gelezen: ik ben ook gaan doen. Van cursussen ‘ dans het leven’ naar Afrikaans dansen; Van spreken met mensen uit andere culturen naar het 3 jaar lang volgen van de training ‘sjamanisme’. Daarna ben ik me gaan verdiepen in meer westerse spirituele stromingen en ben gaan mediteren.

Ik ben geïnspireerd geraakt door mensen als Stephen Covey, Eckhart Tolle, Byron Katie, Don Miguel Ruiz en Barry Long.
Sinds nov. 2013 beoefen ik een eeuwenoude vergevingsmethode uit Hawaii: Ho’oponopono. In 2015/16 heb ik certificaten gehaald voor Familieopstellingen en Kinder- en Tieneropstellingen. Sindsdien ben ik actief als coach bij Ingrids opleidingen Familieopstellingen en bij Kinder- en Tieneropstellingen.

Meer informatie over mij en mijn activiteiten kun je vinden op mijn website: www.juwil.nl.