0049 1712695767 info@dykstra-academy.nl

Workshops & Trainingen

Bij de Ingrid Dykstra Academy verzorgen wij ook een aantal workshops. Hieronder een overzicht van de actuele workshops waaraan Ingrid Dykstra meewerkt.

Driebergen, (8 juni 2024) - Werken met gezinnen (1-daagse workshop)

Er wordt vanuit de gezinsopstelling gewerkt met het hele gezin, in een besloten setting, onder begeleiding van Ingrid en de inzet van representanten. Kinderen en jongeren hebben tijdens de opstelling steeds de keus of ze willen meedoen of liever kijken, of ook intussen in dezelfde ruimte iets anders doen. Ook als kinderen niet actief meedoen aan de opstelling, ervaren ze door hun aanwezigheid direct de uitwerking ervan, lichamelijk en geestelijk in de diepere lagen. Zo komt er ruimte voor genezing en verlichting.

Het belangrijkste effect voor de kinderen is een directe gewaarwording dat veel van wat hen belast niet bij hen thuishoort, maar bij de volwassenen. En dat de ouders in staat zijn om die lasten zelf te dragen in plaats van op de kinderen over te dragen. De ordening van ‘groot’ en ‘klein’ kan weer worden hersteld als duidelijk wordt, welke dynamiek het kind volgt binnen het gezin.

Waar?
Landgoed de Horst in Driebergen. Na aanmelding ontvang je een routebeschrijving.

Voor wie?
Voor gezinnen die de behoefte hebben om de onderlinge balans met elkaar te herstellen zodat er weer ruimte komt voor rust en er weer balans is tussen geven en nemen, ouder zijn en kind (mogen) zijn. Kosten: € 200,00.

Voor mensen die vanuit opleiding of beroep interesse hebben in hoe systemisch werken met gezinnen in z’n werk gaat en die als representant willen fungeren. Kosten: € 150,00 p.p. inclusief vega lunch. Er zullen 3 gezinnen begeleid worden. Er is plek voor 10 representanten. Tussen de opstellingen is ruimte voor het delen van inzichten & vragen aan Ingrid.

Wanneer?
Zondag 8 juni 2024

Informatie/aanmelding bij Ilona of Frederique info@ilonawalraven.nl of info@frederiq.nl.

Contact

Postadres:
Graf von Stauffenberg Strasse 2
48432 Rheine, Deutschland

0049 1712695767

info@dykstra-academy.nl