0049 1712695767 info@dykstra-academy.nl

Mijn naam is Suzanne. In mijn praktijk bied ik begeleiding aan volwassenen en kinderen/jongeren die worstelen met vraagstukken of problemen vanwege hun hoogbegaafdheid. Hoewel hoogbegaafdheid voor velen juist heel makkelijk lijkt, is het voor hoogbegaafden zelf vaak een enorme zoektocht, soms levenslang, naar een plek of naar mensen die bij hen passen. Het gebrek aan wezenlijke aansluiting maakt dat zij zichzelf vaak al op jonge leeftijd moeten verlaten omdat het leven en de omgang met andere mensen zo’n enorme aanpassing van hen vraagt. Nog afgezien natuurlijk van ingewikkelde of moeilijke gezins- of familiesituaties waar natuurlijk wel meer mensen mee te maken krijgen.

In mijn praktijk is mijn primaire focus steeds gericht op het herstel van deze verloren verbinding, of in ieder geval om zicht te bieden op de weg naar dat herstel. Systemisch werk is daarbij ongelooflijk behulpzaam omdat het zowel op inzichtsniveau als ook energetisch zijn werking heeft.

Systemisch werk en het systemisch kijken heeft mijzelf ook veel verdieping gebracht; de ontrafeling van mijn eigen knopen heeft mij meer licht en rust gegeven, waardoor ik de verbinding met mijzelf nog meer heb kunnen herstellen.

Ik vind het ontzettend leuk en verrijkend om in de opleidingen van Ingrid te kunnen assisteren, daar leer ik natuurlijk zelf ook weer van!

Wil je meer weten over mijn werk? Kijk dan op www.lichtblauwvoorjou.nl.